------------------------------------------
▶▶▶▶ Suspects: Mobile Detective ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Suspects: Mobile Detective IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ krāpj vairāk resursu ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Suspects: Mobile Detective 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Nākamās ziņas gaidīšana bija aizraujoša. Tas bija ok
dzēsta lietotne tagad. jāmaksā par jauniem stāstiem. deva priekšroku tam, kad jums bija iespējas rādīt reklāmas
Labi sižeti, taču, kad man bija šī lietotne, jūs varējāt iegādāties atslēgas vai skatīties reklāmas un katru dienu saņemt bezmaksas atslēgas, lai atbloķētu saturu. Tagad tas ir pagājis, tāpēc jums ir jāmaksā katru mēnesi, un es, lai gan cena, ja es pierakstīšos uz gadu, ir laba, man parasti nav pietiekami daudz laika, lai pareizi sekotu stāstam par darbu utt. tikai karantīnas dēļ es varu. Esmu nedaudz vīlies par augsto mēneša cenu un citu satura atbloķēšanas iespēju trūkumu. Vai tiešām varat teikt, ka tas ir ieskaujošs ar trūkstošo daļu?
lai arī man patīk šī lietotne, tā saņem tikai 3 zvaigznes, jo vairs nevarat skatīties reklāmas, lai iegūtu atslēgas, un tas ir ļoti neapmierinoši. un godīgi sakot, kad varējāt skatīties atslēgu reklāmas, jums vajadzēja būt iespējai skatīties vairāk nekā tikai vienu dienā, jo īpaši tāpēc, ka ir tik daudz sarunu, kas ir bloķētas:/ godīgi sakot, šī lietotne ir pārsteidzoša, taču galvenā problēma ir atslēgas. kad viņi ar to kaut ko izdomās, es mainīšu savu vērtējumu. bet pagaidām mēs esam tur, kur tas ir
Tā ir interesanta spēle, taču viss svarīgs vai interesants ir aizslēgts aiz maksas sienas, un jūs nezināt, vai tā ir, kamēr to nedara. Godīgi sakot, ja būtu veids, kā vienreiz samaksāt un iegūt saturu, es to darītu, taču man nav tā vērts pastāvīgi krāt naudu. Jo īpaši tāpēc, ka dažas reizes, kad esmu atbloķējis bloķētu tērzēšanu, tas bija mazsvarīgs. Es pat nezinu, kas notika pēdējā stāstā, jo visi konvo bija aizslēgti. Kāds tika arestēts, un zin kāpēc.
Es vēlos, lai es varētu nosūtīt ziņojumu, tas būtu tik forši
Manuprāt, ideja ir forša, taču es uzskatu, ka jums vajadzētu būt iespējai noskatīties reklāmu vai dažas reklāmas, lai varētu saņemt atslēgas, vai gaidīt ik pēc 4 stundām, lai iegūtu atslēgu. daži cilvēki atsakās maksāt noteiktu summu nedēļā, jo tas būtu 20 dolāri mēnesī, kas dažiem cilvēkiem var būt daudz
Kāpēc ziņojumiem ir jāmaksā tik daudz monētu? Es domāju, ka ar videoklipa noskatīšanos, lai atbloķētu ziņojumu, noteikti pietiktu? Naudas sagrābšana vislabākajā veidā! Es atsakos maksāt, tāpēc es atinstalēšu, jo ir bezjēdzīgi iegūt tikai daļu no stāsta!
Tās būtu pilnas 5 zvaigznes, taču tiešraide ir pārstājusi darboties, un es palaižu garām būtiskās stāsta daļas:(
Tiešām laba spēle. Nav ātrs temps, un jūs uzzināsit lietas ilgākā laika periodā. Tomēr kritums ir monētu daudzums, kas nepieciešams, lai atbloķētu lietas, kas var palīdzēt atrisināt lietu. Noteikti ir vērts aiziet!!
Suspects: Mobile Detective Piedzīvojumu spēles vlvIdle Magic School Simulation jwmjLietojot lietotni, biju patiesi vīlies. Es domāju, ka tas ir diezgan lieliski, taču visiem importētajiem ziņojumiem un lietām ir nepieciešamas atslēgas, lai atbloķētu. Un nav daudz veidu, kā iegūt monētas, lai iegādātos vairāk atslēgu. Tāpēc jums vai nu jāsēž un jāgaida dienas, līdz saņemsiet pietiekami daudz vai iegādājieties monētas. Es domāju, ka tas ir nedaudz negodīgi
Briesmīgi. Katru reizi, kad mēģinu noklikšķināt uz stāstiem, ekrāns kļūst melns, un es nevaru darīt neko citu, kā vien aizvērt lietotni. Tas ir jākārto, jo, ja nē, lietotnei nav jēgas.
Suspects: Mobile Detective Piedzīvojumu spēles vlvLieliska spēle es viņu dievinu. Tikai man nepatika tas ka daži čati bija pa atslēgām un varēja dabūt tikai divus čatus kuri bija pa atslēgām bet spēle ir laba.
tas rada tik atkarību! es pastāvīgi pārbaudu, vai tālrunī nav paziņojumu. arī izcili sižeti!
Tātad mans bērns skatījās, tad šī spēle parādās par to, ka kāds atradās meiteņu mājā, kad viņa apgāja ap stūri, viņš/viņa bija valkājusi baltu rāpojošu masku, tas nobiedēja manu bērnu tik ļoti, ka var noģībt. lūdzu, saglabājiet savas reklāmas
patīk šī ideja, un sižets ir pārsteidzošs! vēlos, lai būtu vairāk atslēgu vai veidu, kā tās nopelnīt, nekā iegādājoties dalību.
Es neesmu pārliecināts, kā es jūtos par šo lietotni. Sākumā man bija interese to spēlēt. Paveica 8 dienu pirmo. Bet pēc 3. dienas kļuva īpaši garlaicīgi. Nepietiekama mijiedarbība, ļoti lēna attīstība, dažas dienas dažas ziņas bija diezgan bezjēdzīgas un maksāt par atslēgām, lai lasītu ziņojumus, manuprāt, ir diezgan bezjēdzīgi. Interesanti, protams, kļuva tikai pēdējā dienā. Man patīk koncepcija, bet tas man bija pārāk garlaicīgs. Turklāt tālruņa akumulators tik ātri izlādējas fona atjauninājumu dēļ. 🙄 Atinstalēts.
Man ļoti patīk lasīt šos stāstus un esmu sekojis līdzi jaunākajām ziņām, taču tas, ka nevar iegūt vairāk taustiņu, ir slepkava! It īpaši, ja es nevēlos par tiem maksāt. Tomēr patīk, cik tas ir pārdomāts un cik tas patiesībā ir.
tiešām tajā iedziļinājās. Tagad ir pagājušas 2 dienas, es esmu devies skatīties reklāmu, lai atbloķētu sarunas, un divas reizes tas neko nav darījis
Tas ir patiešām labi, bet nenovērtēju, kad es noklikšķinu uz atslēgas, lai saņemtu bezmaksas, skatoties reklāmu, un tas nedarbojas. Es tos vēroju un nesaņēmu atslēgas. sarūgtināts!Tā ir laba lietotne, esmu spēlējis labākas spēles ar tādu pašu ideju, piemēram, es esmu nevainīgs. Tas ir kaitinoši, ka nav cita veida, kā vien maksāt vai likt cilvēkiem arī reģistrēties, lai saņemtu atslēgas. Tas ierobežo to daudz.
Suspects: Mobile Detective Piedzīvojumu spēles vlvEs biju tik sajūsmā par šo spēli. eimijas sižets bija pārsteidzošs! svaigāks izlaušanās bija pārāk lēns. tad nāk šis jaunais atjauninājums, kurā jums jāiegādājas gada plāns, lai turpinātu. vairs nevar dabūt atslēgas ar sludinājumiem, nevaru tās vienkārši nopirkt! tu mani pazaudēji kā fanu!
Es neieteiktu turpināt mēģināt pieķerties, kā to darīja daudzi citi recenzenti, bet neveiksmi, tas bija garlaicīgi, lai atbloķētu šos ziņojumus, jūs varat redzēt šausmīgo aktiermākslu stāstos bez maksas, maksa ir smieklīga. , arī es nevarēju saprast spēles jēgu. kopumā tā bija laika izniekošana
es pēdējo reizi spēlēju tiešsaistē pirms kāda laika un gaidīju, kad būs vēl kāds! labs darbs puiši man tas patīk! liek jums atgriezties un izmeklēt iemaņas 🤣
Bez abonēšanas iespējas tas ir sūdīgi. Kādreiz bija lieliski.** Līdz šim...esmu apsēsts. Tikko pabeidzu Last Seen Online un esmu sajūsmā. abonēšanas cena arī ir tik saprātīga, ka es par to pat neesmu dusmīgs. noteikti to darīšu arī turpmāk. ir tāda sajūta, it kā tu skaties uz svešinieka tālruni. tas, ko viņi ir izdarījuši ar šo lietotni, ir neprātīgi. pat bez atslēgām, lai atbloķētu citas sarunas, varat sekot stāstam.
tā ir laba spēle, bet es mēģināju iegūt atslēgu, skatoties reklāmu, bet mana lietotne avarēja, un tā teica, ka man jāatgriežas rīt, tāpēc esmu palaidis garām vienu un atkal jāgaida, tāpēc man nav ko darīt.
Šīs spēles koncepcija ir patiešām interesanta, taču tā rit lēnām. Gandrīz pabeigts mans pirmais stāsts, varbūt nākamais mazliet pastiprināsies.
Man labāk patīk, ja šajās spēlēs ir vairāk nekā tikai tekstu lasīšana. Piemēram... spēlē, kuru es spēlēju, pirms jūs varējāt iziet cauri visam tālrunim. Iegūstiet attēlus, videoklipus, e-pastus, piezīmes utt. un rīkojieties vairāk kā detektīvs.
Būtu daudz labāk, ja es varētu atbloķēt visus ziņojumus, nenorādot savas kartes datus. Es vilcinos sniegt jebkādu informāciju par vienkāršu lietotnes iegādi. Nevaru turpināt šo ziņojumu spēli, ja nevaru to visu izlasīt. Lai gan spēles ideja ir lieliska.
Spēlei ir kļūme. Esmu spēlējis apmēram 4 spēles, un tagad tas nerāda apli, kad ir jauna ziņa. Un es mēģināju pāriet uz nākamo nodaļu, un tā mani aizveda atpakaļ, tāpēc tagad man ir jāiziet cauri tam, ko jau esmu izdarījis. N maksā par to arī
Godīgi sakot, domāju, ka jums vismaz ir jānoskaidro, kas bija slepkava, un Džosija ir tik nepievilcīgs tēls, ka es biju gatavs viņu sadurt pirmajā dienā. Viņi man nelika rūpēties par kādu no varoņiem.
Kas ir noticis ar šo lietotni. Vai jūs jokojat, lai izlasītu stāsta noslēgumu? Tas attiecas arī uz visiem jauniem stāstiem. Veids, kā atsvešināt savu fanu bāzi. Palieciet prom no šīs lietotnes, viņi mēģina izkrāpt savus lojālos fanus. Tā vietā iegādājieties dzirdamu vai iekurtu neierobežotu abonementu, un jums ir vesela stāstu pasaule! Es esmu satriekts, jo man patika šī lietotne un es būtu maksājis noteiktu summu, lai atbloķētu funkcijas, taču 9,99 GBP mēnesī ir neprātīgi.
Kā cilvēks, kurš netērē naudu spēlēm. Es nevaru tikt tālu, un tas nav īpaši interaktīvs, savukārt citās spēlēs jums ir dotas izvēles iespējas.Jūs maksājat, lai atbloķētu lietas, kuras pat nevajadzētu bloķēt👎
Lietotne līdz šim ir bijusi diezgan laba. Es spēlēju Džo Suga stāstu, taču tas neļaus man skatīt viņa jaunākos stāstus. Es varu redzēt pārējos, bet tikai ne viņa stāstus.
Šokējot sevi, es pierakstījos atbloķētām spēlēm GADAM ($ 40), un esmu tik saviļņots, ka to izdarīju. Šī spēle neļauj man palikt uz kājām, un, iespējams, tā ir mana iecienītākā lietotne. Stāsti ir lieliski, un varoņi jūtas īsti. ETA: Man patika šī spēle. bet pagājis vairāk nekā gads bez nekā jauna, un viņi pārgāja uz paywall sistēmu. ļoti vīlies
Absolūti miskaste! Jūs pat nevarat izlasīt stāstu, nemaksājot par atslēgām, kāda jēga? puse lietotnes! netraucē! stāsts un aktierspēle arī ir velnišķīgi.
Suspects: Mobile Detective Piedzīvojumu spēles vlvMan ļoti patīk šī lietotne un visi stāsti! Tomēr. kas notiek ar atslēgām? Sākumā jums ir tikai viens, un es joprojām nevaru atrast nekur, kas ļautu jums skatīties reklāmas par bezmaksas atslēgām. un atslēgas tiešām dārgas! Būtu labi, ja tikai 2 vai 3 tekstu lasīšanai būtu nepieciešamas atslēgas, bet 10 vai vairāk ziņojumi, kas ir bloķēti katrā stāstā, ir traki! Atslēgas ir pārāk dārgas, lai to izdarītu! Lūdzu, novērsiet šo problēmu. 😣 Es vairs nevaru atskaņot savu stāstu, jo nevaru noapaļot taustiņus. Tāds muļķis.
Agrāk man patika šī lietotne, taču maksāt, lai pabeigtu iepriekš bezmaksas stāstu un turpmākos stāstus, ir smieklīgi. Es saprotu, ka man ir atslēgas, kas maksā naudu, taču šī kādreiz bija lēta lietotne, kas daudzus nelasītājus iedvesmoja sekot stāstam. Es neturpināšu lietot šo lietotni, ja vien stāsti nekļūs pieejami bez maksas.
Pagaidām patiešām izbaudu spēli, vienīgais trūkums ir tas, ka tā ir balstīta uz abonementu. Pirmajam stāstam vajadzētu būt bez maksas, pirms izlemjat par abonementu, un vajadzētu būt vairākiem veidiem, kā bez maksas ēst atslēgas. Citādi ļoti aizraujoša un saistoša spēle.